Politika privatnosti

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

Cenimo Vašu privatnost, zato o Vašim podacima izuzetno pažljivo brinemo.

Sve posredovane informacije su sigurne, nećemo ih ni pod kojim uslovima ustupati trećem licu, što Vam osigurava potpuno sigurno i bezbedno poručivanje na sajtu AZspirits.rs

Zaštita privatnosti podataka

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Vaše lične podatke koristićemo isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dali pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Ni pod kojim uslovima nećemo prodati podati trećim licima, niti na tržištu. Naši zaposleni su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.
Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje I sigurniju kupovinu.

Cookies

Sajt AZspirits.rs koristi „cookies“ da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama.

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. AZspirits se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

Mi koristimo kolačiće u cilju personalizacije sadržaja i boljeg korisničkog iskustva. Politika privatnosti

DA LI STE PUNOLETNI?

Morate biti punoletni kako biste pristupili web sajtu. Ovaj web sajt koristi kolačiće. Ulaskom na web sajt, prihvatate Uslove Korišćenja.

Sadržaj na našem web sajtu namenjen je isključivo punoletnim osobama.
Kao proizvođač i distributer alkoholnih pića, MPG Plus doo vas poziva na odgovornu konzumaciju.
Brendovi koji su objavljeni na ovom web sajtu su registrovani zaštitnim znakovima njihovih vlasnika.